Frisklavede italienske ispinde

Hemmeligheden bag vores ispinde

hviids frisklavede italienske ispinde – gelato su stecco

Frisklavet italiensk is på pind
Kernen i vores ispinde er naturligvis den friske is lavet på mælk. Italiensk is har et mindre luftindhold og er langt mindre fed end normale industri-ispinde. Det giver italiensk is en kraftigere smag og en blødere konsistens.

Overtrukket med kvalitetschokolade
Vi dypper de fleste af vores is i enten hvid chokolade, mælkechokolade eller mørk chokolade. Og nogle gange farver vi sågar vores hvide chokolade med jordbærsaft, så den bliver lyserød. Eller med pistacie, så den bliver grøn. Mums.

Vendt i lutter gode sager
Som det sidste, før vi sætter ispindene ud i frysemontren i vores butik, vender vi isen med den stadig flydende chokolade i hasselnødder, mandler, kokos, krokant eller en helt femte type krymmel. Og så har vi en helt uovertruffen god ispind. Velbekomme!